Texty písní Defro 2011 Junior & Defro - Fajnová celebrita

Junior & Defro - Fajnová celebrita

Skrýt překlad písně ›

Defro:
Dobrý večer pánové připravte si své žetony.

Junior:
Děkuji žetony jsou na stole.

Defro:
To jsem rád že vidím že si dám jednu wisky dneska večer

Junior:
Po sto rokách proč kurva ne a já jednu mě.

Defro:
Natoš ale co to eso pod tím rukávem.

Junior:
Kurva sorry já jsem starý švindlíř

A ven!!

Defro:
Jsem totálně neviní jako Jiří Kájínek a ze školy utíkám tak jako on přes mříže.Všichni jsme blázni přesně jako Junior čári futro fukáme tak rychle jak běžet s bohom.Žádna lítost ani milost bít rychlí jak eskobar pak prodávat fet půlroku a pak skončit na sejšelár.Na sejšelár žeru řízky,tvarůšky a k tomu prejt můj sen je vydřít tolik kurev jako Seint.Ej Mám široký kokot měl bych srát na porno přijel by tu petar a dal by to natoč to. Mám tvrdí hlas stejně jako venca klaus a chci mít brzo hlášky tak jaké má doktor House.Ne nedělam tu teplí pod metem dělám brunety, chovám se jak feták z mumulent planety.Končí moje sloka traná jako moje hlava jsem zhulená celebrita tak jako Eva Farna.

Junior:
Ref:
Za naše nápady dostáváme nabítky kurvy kurva a mega večírky.Žiju život sladce rozmazleně krásně říkají my pří budu na titulní strance.Sám neumím napsat track píšu hovna tak my je píše sopolda osvaldová,už pár let se my zapalujou lýtka jak bych to řekl jsem fajnová celebritka.

Sem jako prezident mam červený koberec, roztáhnu ti nohy jako Robert Rozemberk. Dostanu kopačku jako bych potkal rejmonda.Potom zbíram píčoviny jako bych byl Madonna.Vidím svět krásní jako Bob Marly a na svět mam teorie jako charls darvin. Blázni asi se brzo zblaznim jako ozi ozborn koušu netopírum hlavy.Já jsem jú defrohel a řveme haloo jsem na dobry cestě jako Ben Cristovalo.Ze seleko kavio piju čepované víno a v hlavě mam nápady jak kventin tarantino. Místo ruk mám jako zveře klepeta, na hlavě tři zlaté vlasy děda vševjeda. Nejedu plejbek hubou jak kapr dostanu nobelovku za texty jak jaroslav sajfrt.
Interpreti podle abecedy Písničky podle abecedy